Årets måste om du vill testa din Alpina på riktigt !
I år firar som vi vet ALPINA 50-år som företag och BMW ALPINA’s är mycket efterfrågade världen över. Om du äger en BMW ALPINA, ska du markera den 18 juli 2015 i din kalender. Det är nämligen då ALPINA Race Day 2015 äger rum på Salzburgring i Österrike och du kommer att få chansen att uppleva den fulla potentialen av din bil i en unik miljö.
ALPINA Race Day har etablerat sig som en unik dag för ALPINA entusiaster som njuter av en helg full av bensinångor, snack och snabba varv på racerbanan Salzburgring.
Under guidade pass med hjälp av erfarna tävlingsinstruktörer, kommer du snabbt att lära dig de ideala spårvalen på banan, så att du kan köra din BMW ALPINA säkert och med full kontroll på banan. En upplevelse som inte bara ger utdelning i form av körglädje utan också när det gäller att lära dig förmågan hos dina ALPINA på ett säkert sätt. Använd denna chans att lära känna din ALPINA från sin mer inspirerade sida.
Är du redo?

Anmälningsformulär hittar du här.

 

 

ALPINA Race Day 2015

Jan Törnkvist


Alpinaberoende sedan jag blev med min B10 V8 2010. Har sedan augusti 2015, ytterligare en B10, blev en V8S också den titansilvermetallic.


Inläggsnavigering


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *