Tack vare ett förslag från AlpinaCS- och BMWCS-medlemmen Göran Gardell finns nu Alpina Club Schweden tillsammans med BMW Club Schweden Syd på plats på en av södra Sveriges största motorträffar!

Vikingatider arrangerar en motorträff där flera olika bilmärken ofta är representerade med klubbar, som till exempel Jaguar-klubben och Miata-klubben. Motorcyklar, jänkare, europeiska bilar och flygplan har egna områden. Naturligtvis är det inte bara klubbar på plats utan det kommer många privatpersoner med specialbilar dit. Det säljs glass. läsk och korv för den som önskar det. Kort sagt en stor familjevänlig motorträff för alla smaker!

Vi kommer att ha en egen reserverad plats där Alpinaklubben och BMW CS Sydsektionen står tillsammans med flagga, bord och plats för alla med en BMW eller BMW Alpina, inget medlemskap behövs. Säg att du ska till BMW-klubben så kommer du in med en standardbil – annars är de lite kinkigare.

Om du vill stå på ”vårt”område så kom tidigt, c:a 16:30 är att rekommendera, så kan du få plats hos oss. Först till kvarn gäller!

När:  Tisdagarna 25/7, 29/8 och 12/9

Var:  Ådalsvägen 18, Löddeköpinge

Hur:  Kostnadsfritt inträde, ingen föranmälan

Information:  Vikingatiders hemsida om motorträffen,  Länk till tisdagsträffarna

Välkomna!

Tisdagsträffar i Löddeköpinge

Jan Törnkvist


Alpinaberoende sedan jag blev med min B10 V8 2010. Har sedan augusti 2015, ytterligare en B10, blev en V8S också den titansilvermetallic.


Post navigation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *