Alpina Club Schweden’s deltagande vid Tjolöholm Classic Motor förra året var mycket uppskattat och söndagen 21:e maj 2017 är det dags igen!
 
 Ni som vill deltaga och ställa ut kan anmäla er genom att svara på mail-adress freddeponken@yahoo.com senast den 27:e april  !.
 
Vi har sagt att vi vill ha plats för ca 20 st bilar i år och även uttryckligen påpekat för arrangörerna att vi tyckte det var trångt förra året då vi hade reserverat oss för 15st bilar men behövde låna plats av både BMWCS och Mercedesklubben för att få plats, trots att vi blev färre än 15st!
Vi har också bett att få stå tillsammans med våra vänner i BMW-klubben och vi kommer högst sannolikt stå på ytor bredvid varann!
”Inträdesbiljett” i form av en A4 där det står vilken yta man ska vara på och vilken klubb man tillhör samt förhållningsregler kommer i ett senare mejl till er som anmält er.
 
Vi kommer precis som förra året att sätta upp tält, bord och stolar och bjuda på godis, dricka och korvgrillning, så att vi får en trevlig samlingspunkt.
Vi ser helst att utställande medlem tar sig tid till att stanna hela dagen tills själva utställningen är slut klockan 16:00, vilket är ett önskemål från arrangören.
Vi ser fram emot en härlig dag med riktigt fint väder!
Väl mötta!
/Styrelsen i AlpinaCS
Alpina Club Schweden på Tjolöholm Classic 2017

Jan Törnkvist


Alpinaberoende sedan jag blev med min B10 V8 2010. Har sedan augusti 2015, ytterligare en B10, blev en V8S också den titansilvermetallic.


Post navigation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *